Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Какво е близо до терапията с инфрачервена светлина и какво може да направи

Време за освобождаване: 2020-08-24 13:57:59  Хитове: 7

Близо инфрачервената светлина се отнася до червената светлина извън светлината, е вид инфрачервена, принадлежи към категорията на електромагнитните вълни, със силна роля в топлината, познат като " светлина на живота " ,

Близо инфрачервената светлина има силна проникваща и радиационна сила, лесно се абсорбира в тялото на енергия. Инфрачервената абсорбция от тялото може да доведе до резонанс с молекулите на телесната вода, водните молекули за повишаване на активирането и свързването между молекулите. Активиран протеин и други големи молекули, така че най-високото ниво на вибрационна енергия на биологичните клетки.

Близо инфрачервените лъчи могат да пренасят топлина в по-дълбоката част на кожата, причинявайки топлината, генерирана от повишаването на температурата, да се излъчва навън, причинявайки повишаване на температурата на дълбокия слой на кожата, КАПИЛАР, насърчава кръвообращението, активира ензимите, засилва клетъчната метаболизъм и повишава имунитета.

rd.jpg


5 неща близо до инфрачервена светлина могат да направят в медицината:

1. Подобряване на болките в ставите

Далечният инфрачервен лъч може да достигне дълбоко в мускулите и ставите, да затопли тялото, да отпусне мускулите, да насърчи обмена на кислород и хранителни вещества в микросъдовата мрежа и да елиминира натрупването на уморени вещества и млечна киселина и други отпадъци от стареене, за да се елиминира вътрешно подуване, отлично облекчаване на болезнеността.

2.Регулиране на автономната нервна система

Вегетативната нервна система регулира висцералната функция. Хроничната тревожност и стресът на автономната нервна система могат да доведат до понижен имунитет, главоболие, замаяност, безсъние и студени крайници. Близкият инфрачервен лъч може да регулира вегетативния нерв, за да се поддържа в най-добро състояние, горните симптоми могат да бъдат подобрени или отстранени.

3. Грижа за кожата и загуба на тегло

Близо инфрачервеното лъчение произвежда резонансна абсорбция на човешкото тяло, може да причини умора и стареене на вещества, като млечна киселина, свободни мастни киселини, холестерол, излишна подкожна мазнина и така нататък, чрез космените фоликули и активиране на подкожни мазнини, а не през бъбреците, директно се метаболизира от кожата.

Следователно, може да направи кожата гладка и нежна. Ефектът от близката инфрачервена физикална терапия може да увеличи топлинната енергия на тялото, активирането на клетките, като по този начин насърчава метаболизма на мастната тъкан, изгарянето на разграждането, консумацията на излишни мазнини и след това ефективна загуба на тегло.

4. АНАЛГЕЗИЯ

Термичният ефект на инфрачервената светлина намалява възбудимостта на нервните окончания; подобряване на кръвообращението, намаляване на отока и намаляване на химическото и механичното стимулиране на нервните окончания; топлинният ефект на далечната инфрачервена светлина повишава прага на болката и т.н., и двете играят роля за облекчаване на болката.

Близо-инфрачервените биологични ефекти, в допълнение към гореспоменатите термични ефекти, има много други важни биологични ефекти, като близко инфрачервено и връзката между живота, инфрачервената подобрява микроциркулацията, активира водни молекули, с активирането на важни функции като като тъканни клетки.

5. Увеличете имунитета си

Имунитетът е физиологична защитна реакция на човешкото тяло, която включва клетъчен имунитет и хуморален имунитет. Той играе важна роля в съпротивата срещу болести. След клинично наблюдение близката инфрачервена терапия може да подобри PHAGOCYTIC функцията на макрофагите, да регулира клетъчния имунитет на човека и хуморалния имунитет, което е полезно за човешкото здраве.


При медицинското лечение често някои пациенти да прилагат, но да обърнат внимание, тъй като инфрачервеният може да изгори кожата, в приложението трябва да овладее времето и температурата, за да се предотврати изгаряне на кожата.

Не гледайте директно към близката инфрачервена светлина, трябва да носите черни очила като защита.



предишен: Как да се OEM или ODM ...

Следващия: Как да намерите фа...