Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Трябва да се обърне внимание на 5 аспекта при закупуване на оборудване за светодиодна терапия, произведено в Китай

Време за освобождаване: 2020-08-27 14:45:11  Хитове: 16

Ако искаме да намерим правилния китайски производител на оборудване за инфрачервена терапия, първото нещо за няколко минути, многоъгълен анализ.

Качество: Качеството трябва да е на първо място.Поради проблема с разстоянието, транспортните разходи са доста високи, ако качеството има въпроса не само за увеличаване на себестойността, но може да остави лошо впечатление и в сърцето на клиент& 35339.

Разходи: За да се намалят разходите за транзакции и да се улесни контактът с доставчиците, следва да се вземат предвид и някои големи, но относително неизвестни доставчици на марки.Също така ще бъде по-лесно да се преговаря и да се спечели доверие.

Категория на продукта: Ако имаме няколко продукта в ръка и трябва да търсим доставчици, трябва да помислим дали има патент, дали може да бъде пригоден за Одм, да избегнем конкуренцията за хомогенизация, без печалба.

Регион: дали производителят е разположен в разработени области като Шенжен, провинция Гуангдонг.Shenzhen напреднала технология, по крайбрежието, корабоплаване износ удобно.

Това може да спести време при намирането на доставчици, но и при купуването на продукти за опаковане, да увеличи обема на поръчките и концесиите за цени.

Взети заедно, тези три точки ни дават известна насоченост в търсенето на доставчици, което може да ни спести много време в сравнение с търсенето без никаква мисъл.

Проверка и оценка на доставчиците

Трябва да направим полево пътуване преди да можем да направим оценка, но за да спестим време и разходи, можем да&353539;t да направим полево пътуване за всеки доставчик.

Така че трябва да предоставим информация на доставчика и на нас от онлайн познанията и информацията за проверка, подбора на силата, добрите продажби на доставчиците за проверка.

Изпращане на имейл с питане или проверка на адреса на Google&353539;

RD1000_led_therapy_EMF-0cm.jpg



предишен: Как да намерите фа...

Следващия: 9 задължителни въп...